Actuele informatie over de activiteiten zul je steeds kunnen vinden op de Facebook pagina van de oranjebuurt. Zie https://www.facebook.com/OranjebuurtBunnik. Natuurlijk kun je ook op de website www.oranjebuurtbunnik.nl kijken. Hopelijk tot ziens op een van deze activiteiten. We zien je graag!

Heb je zin om actief mee te doen of denken, neem dan contact op met Cerian van Gestel (Rijnzichtlaan 22) via cerianvg@gmail.com.

Lente! Kriebelt het bij jou ook om lekker buiten aan de slag te gaan? Help dan mee om het Ireneplein weer bij te werken. Bij de klusmiddagen in de lente zullen we een aantal hekjes gaan maken en ook de wilgenboog en -hut weer bijwerken met nieuwe wilgentenen. Ook gaan we zaaien. Natuurlijk is er ook het standaardwerk
van onkruid wieden en vegen. Wij zorgen voor planten, compost en versnaperingen.

Wees welkom met je eigen tuingereedschap. Schrijf hier ook even je naam op om te zorgen dat je met je eigen gereedschap weer naar huis gaat. Je hoeft je niet aan te melden. Vorig jaar introduceerden we klusmiddagen in het voorjaar en het najaar die een week uit elkaar liggen. Dat is ons goed bevallen, dus ook dit jaar doen we het op deze manier. Zo kun je komen helpen op de dag die je het beste uitkomt. Of op allebei ;-)
Om vast in je agenda te zetten: De klusmiddagen in 2022 zijn op de volgende data, ze starten steeds om twee uur ’s middags.
- zo 27 maart
- za 2 april
- zo 12 juni
- za 24 sept (burendag)
- zo 20 nov
- za 26 nov
Meer weten over de groene activiteiten in de Oranjebuurt of aanmelden als kerngroep lid?
Contactpersoon van de groengroep is: Cerian van Gestel, Rijnzichtlaan 22, cerianvg@gmail.com.Bijenhotel

Het bijenhotel staat er nu prachtig bij.